Begrafenisondernemer Heerlen

Samen werken wij als begrafenisondernemer Heerlen met u aan een persoonlijke uitvaart. Een goed geregelde uitvaart is belangrijk tijdens het rouwproces. Het is al moeilijk genoeg afscheid te nemen van een dierbaar iemand.

begrafenisondernemer heerlen

Een persoonlijke begeleiding

Wij zorgen ervoor dat het afscheid past bij de overledene zodat u het verlies kunt verwerken. Voor ons is het belangrijk om tijdens deze korte periode u en uw familie persoonlijk te begeleiden van overlijden tot het definitieve afscheid.

Eén van de vele zaken waar u mee te maken krijgt is de uitvaart regelen. Als begrafenisondernemer Heerlen weten wij dat u tijdens het verdriet moeilijk kan bepalen wat als eerste gedaan moet worden. Zo komen er zaken aan bod zoals de soort begrafenis, wel of niet openbaren, rouwdrukwerk, soort kist en bloemen.

Als begrafenisondernemer Heerlen kunt u ons 24 uur per dag bereiken

Wij zijn dag en nacht bereikbaar indien u krijgt te maken met het overlijden van een dierbaar iemand. Wij bespreken na het maken van een afspraak samen met u de wensen en mogelijkheden. Uw eigen inbreng wordt uiteraard gerespecteerd omdat dit tijdens de rouwverwerking van grote waarde kan zijn.

Hulp met de financiële zaken

Omdat een uitvaart kosten met zich meebrengt helpen wij u graag met de financiële zaken die erbij horen. Dat u gebonden bent aan een uitvaartverzekering bij onder andere Dela, Monuta of elders is een groot misverstand. U heeft zelf de keuze welke uitvaartonderneming gekozen wordt en wij nemen dan contact op met uw verzekeraar. Op die manier zorgen wij dat u krijgt waar u recht op heeft.

Ook indien u geen verzekering heeft kunt u bij ons terecht

Indien u niet verzekerd bent heeft u de mogelijk te kiezen voor een budget uitvaart. Op die manier kunt u zelf bepalen wat de kosten gaan worden. Wij geven bij elk onderdeel van het proces aan wat de kosten zijn. Indien gewenst sturen wij u vooraf een prijsopgave.

Vrijblijvend contact

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer informatie.