Begrafenisondernemer

Als begrafenisondernemer werken wij samen met u aan een persoonlijke uitvaart. Afscheid nemen van een dierbaar iemand is al moeilijk genoeg en daarom is een goed geregelde uitvaart belangrijk in het rouwproces.

begrafenisondernemer

Persoonlijke begeleiding

Wij zorgen ervoor dat het afscheid past bij de overledene zodat u het verlies kunt verwerken. Voor ons is het belangrijk om tijdens deze korte periode u en uw familie persoonlijk te begeleiden van overlijden tot het definitieve afscheid.

De uitvaart regelen is één van de vele zaken waar u mee te doen krijgt. Als begrafenisondernemer weten wij dat u tijdens het verdriet moeilijk kan bepalen wat als eerste gedaan moet worden. Zo komen er zaken aan bod zoals de soort begrafenis, wel of niet openbaren, rouwdrukwerk, soort kist en bloemen.

Als begrafenisondernemer zijn wij 24 uur per dag bereikbaar

Daarom zijn wij 24 uur per dag telefonisch te bereiken indien u krijgt te maken met het overlijden van een dierbaar iemand. Na het maken van een afspraak bepreken wij samen met u de mogelijkheden en wensen. Wij respecteren uw eigen inbreng omdat dit tijdens de rouwverwerking van grote waarde kan zijn.

Financiële zaken die geregeld moeten worden.

Omdat een uitvaart kosten met zich meebrengt helpen wij u graag met de financiële zaken die erbij horen. Dat u gebonden bent aan een uitvaartverzekering bij onder andere Dela, Monuta of elders is een groot misverstand. U heeft zelf de keuze welke uitvaartonderneming gekozen wordt en wij nemen dan contact op met uw verzekeraar. Op die manier zorgen wij dat u krijgt waar u recht op heeft.

U kunt bij ons ook terecht indien u geen verzekering heeft.

U heeft dan de mogelijkheid om te kiezen voor een budget uitvaart, zodat u zelf kunt bepalen hoe hoog de kosten oplopen. Om onnodige verassingen te voorkomen geven wij bij ieder onderdeel aan wat de te verwachten kosten zijn, indien gewenst maken wij voor u vooraf een transparante kostenopgaaf.

Vrijblijvend contact

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer informatie.