Kosten en verzekering

Hoe zit het met de kosten en verzekering bij een uitvaart? Wellicht heeft u zich hierover al eens gebogen en heeft u in het verleden een uitvaartverzekering elders afgesloten bij Memento Mori of Axent, Yarden, Dela, Monuta, Ardanta of elders.

Kosten en verzekering misvatting

kosten en verzekering

Het is een grote misvatting dat u dan geen invloed meer heeft op uw keuze voor een uitvaartonderneming. Bij welke uitvaartverzekeraar u ook een verzekering heeft lopen, u kunt altijd bij ons terecht. Wij respecteren de polisvoorwaarden waardoor u krijgt waar u recht op heeft en zodoende niet achteraf geconfronteerd wordt met meerkosten.

U kiest Paffen Uitvaartverzorging als uw uitvaartonderneming?
Wij nemen in dat geval contact op met uw verzekeraar en zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Natuurlijk bespreken wij samen met u de mogelijkheden en worden uw wensen gerespecteerd.

U heeft geen verzekering?

Ook in dit geval kunt u natuurlijk bij ons terecht. Dat een uitvaart kosten met zich meebrengt, is een onherroepelijk feit. Echter, hoe ver deze kosten oplopen heeft u zelf in de hand. Tijdens het regelen van de uitvaart kunnen wij u bij ieder onderdeel aangeven wat de te verwachten kosten zullen zijn. Indien gewenst maken wij graag van te voren een transparante kostenopgaaf. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onnodige verrassingen te staan.

Uitvaart

Wij bieden pakketten aan vanaf € 1.495,00